“Uw dier wordt met liefde verwend in ons hotel!”

Accommodatie

Het kattenhotel bevindt zich in hetzelfde gebouw als de dierenkliniek en is open opgezet met lekker veel ruimte om te spelen. Er is veel natuurlijk licht en er is een ruime buitenren met zonnige ligplaatsen.
Onze hotelverblijven zijn uitgerust met moderne klimaatbeheersing, zodat uw kat er heerlijk comfortabel bij zit, wanneer het buiten warm óf juist heel koud is.
De kamers worden altijd voorzien van schone dekens, bedjes, bakken en hoogwaardig voer van Hill’s.
Daarnaast zijn wij na jarenlange ervaring met het kattenhotel, getraind in het cat friendly omgaan met uw kat. Zo voorkomen we onnodig stress en bent u verzekerd van de beste zorg voor uw dier.

Voeding Kattenhotel Culemborg

Voeding

In ons kattenhotel serveren wij het hoogwaardige Hills voer. Na jarenlange ervaring zien wij dat deze voeding heel goed bevalt bij de katten en dat katten het erg smakelijk vinden!
Wij geven, afhankelijk van de leeftijd, voeding die past bij de levensfase van uw kat zoals; kitten-, volwassen- of seniorvoeding.
Indien uw kat op speciale voeding staat is dat geen probleem. Wij hebben een uitgebreid assortiment medische voeding op voorraad. Uiteraard kunt u ook uw voeding van thuis meenemen voor uw kat.
Zie de algemene voorwaarden.

Medicatie Kattenhotel Culemborg

Medicatie

Omdat het kattenhotel onderdeel is van de dierenkliniek, is al ons personeel medisch geschoold. Ideaal wanneer uw kat net wat meer zorg nodig heeft. Wij verzorgen regelmatig katten die medicatie nodig hebben.
Dus ook katten met suikerziekte die dagelijks insuline nodig hebben, zijn van harte welkom.

Er zijn elke dag paraveterinairen aanwezig die daarvoor opgeleid zijn en die medicatie kunnen toedienen. Wilt u controleren hoe het met de suikerstatus is van uw kat? Geef het bij ons aan.

Medische zorg

Omdat het hotel gelegen is in de dierenkliniek kunt u ook gebruik maken van het gemak om uw dier tijdens het verblijf te laten verzorgen op medisch vlak. Denkt u bijvoorbeeld aan de behandeling van het gebit, vaccinaties of de castratie door onze dierenartsen. De voor en nazorg nemen wij graag van u over.
Onze kliniek heeft een speciaal programma voor de oudere kat, het seniorenplan. Dat is ideaal te combineren tijdens een verblijf in het hotel. Uw kat is gewend aan ons en heeft daardoor nauwelijks stress bij bijvoorbeeld een bloeddrukmeting.
Vraag ons naar de mogelijkheden.
Zie ook bij ons seniorenplan!

Vachtverzorging Kattenhotel Culemborg

Vachtverzorging

Bij reserveren en brengen van uw dier, kunt u ervoor kiezen of u uw dier wilt verwennen met een vachtverzorging. Onze trimster heeft veel ervaring in de vachtverzorging van katten. Ook bij vervilte vachten helpen wij u graag de vacht weer gezond te krijgen tijdens een hotelverblijf.

Maak nu online een reservering.

Wat klanten zeggen

Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.

Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.

Twee zeer gedreven en kundige dierenartsen zijn hier werkzaam. Bij een consult wordt je hele dier nagekeken op zijn of haar gezondheid. Er wordt de tijd voor je genomen en het personeel is vriendelijk en attent.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief