Maak kennis met ons team welke klaar staat om uw dier met liefde te verzorgen tijdens het hotelverblijf. Zo komt thuis dichtbij!

 

Ons team

Teamfoto Drs. Eileen E. Griffith Dierenarts & Eigenaar Kattenhotel Culemborg
Drs. Eileen Griffith
Dierenarts / eigenaar kliniek

“Het geeft mij een supergoed gevoel om u blij te kunnen maken met het gezond houden en het behandelen van uw huisdier. Ik ben enorm trots op ons team dat zich iedere dag 200% inzet voor uw dier én voor u als eigenaar.”

Teamfoto Drs. Lona Jansen-van der Duijn Schouten Dierenarts Kattenhotel Culemborg
Drs. Lona Jansen-van der Duijn Schouten
Dierenarts

"Wat een geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken! Ik vind het erg leuk om u, als vriendelijke en betrokken huisdiereigenaar beter te leren kennen en om uw trouwe dierenvriend zo goed mogelijk te helpen en te behandelen. Dat ik dit mag doen in een goed uitgeruste praktijk met lieve collega's maakt het voor mij helemaal af!"

Teamfoto Drs. Ruby den Besten Dierenarts Kattenhotel Culemborg
Drs. Ruby den Besten
Dierenarts

"Met veel liefde zet ik mij in voor het gezond houden en het gezond maken van uw huisdier. De persoonlijke band en liefde tussen mens en huisdier is wat mijn werk zo speciaal maakt. Ik kijk er dan ook naar uit om u en uw huisdier te verwelkomen in de kliniek!"

Teamfoto José van Putten Paraveterinair & Assistente Kattenhotel Culemborg
José van Putten
Paraveterinair

"We nemen graag de zorg voor u uit handen en hopen uw kat als logee te mogen ontvangen in ons Kattenhotel. Waar uw kat kan rekenen op een prachtig verblijf met voldoende liefde en persoonlijke aandacht."

Teamfoto Isabelle Baumgartner Paraveterinair Kattenhotel Culemborg
Isabelle Baumgartner
Paraveterinair

"De liefde van het dier dat ik krijg, de blijdschap en dankbaarheid van u als eigenaar, dat is wat mijn werk zo leuk maakt.”

Teamfoto Sidika Issifu Paraveterinair Kattenhotel Culemborg
Sidika Issifu
Paraveterinair / Assistente

"Het werken met dieren en eigenaren is wat dit werk voor mij zo leuk maakt. Niet alleen de zorg voor uw huisdier, maar ook het contact met u als klant, is voor mij belangrijk".

Teamfoto Eva de Roode Paraveterinair Kattenhotel Culemborg
Eva de Roode
Paraveterinair

"Wat ik fijn vind aan mijn werk is dat ik dagelijks mag werken met uw huisdieren. Samen met de rest van mijn collega's zullen we uw huisdier de best mogelijke zorg geven".

Michelle van Uden
Trimster

"Ik vind het geweldig om het resultaat te zien van de honden die ik heb verzorgd. Van begin tot eind resultaat. Het is heel fijn om te zien als de eigenaar erg blij is met het nieuwe kapsel van hun honden".

Marleen Nijland Trimster
Marleen Nijland
Trimster

"Steeds meer mensen vinden hun weg naar de trimsalon om hun kat te laten trimmen. Ik werk volgens de vachtvriendelijke methode; zo stressvrij mogelijk trimmen met respect voor de kattenvacht.”

Sammie Manager Kattenhotel
Sammie
Manager Kattenhotel

"Miauw"
Lieve kattenvriend, ben jij ook jaloers bij de aanblik van mijn foto? Dat is volkomen terecht. Als manager van het kattenhotel kan ik je vertellen dat tijdens een verblijf in mijn prachtige hotel het je aan niets zal ontbreken. Liefde, aandacht en de juiste zorg. Bovendien wordt je op je wenken bediend. Wat wil je als kat nog meer?

Gratis voor de deur parkeren

Gratis voor de deur parkeren

Het kattenhotel en de dierenkliniek beschikken over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Ruime openingstijden

Wij bieden klanten het gemak met onze ruime openingstijden om een afspraak naar wens te maken voor het brengen en halen van hun kat.

Werkgebied Kattenhotel Culemborg Kattenpension

Werkgebied

Met veel liefde nemen wij de zorg van uw kat over in ons gezellige hotel. Al vele jaren hebben wij tevreden klanten en katten uit het hele land. Dankzij onze ruime openingstijden kunt u makkelijk het brengen en halen plannen bij ons.
Wilt u kennis maken? U bent van harte welkom om binnen te lopen of ons te bellen voor meer informatie. Wij laten u graag ons mooie kattenhotel zien!

Wat klanten zeggen

“Twee zeer gedreven en kundige dierenartsen zijn hier werkzaam. Bij een consult wordt je hele dier nagekeken op zijn of haar gezondheid. Er wordt de tijd voor je genomen en het personeel is vriendelijk en attent.“

“Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.“

“Simba komt regelmatig en graag bij jullie logeren. Altijd liefdevolle en deskundige verzorging, wanneer Simba in het hotel verblijft. Het voelt heel vertrouwd en goed om Simba bij jullie achter te laten.“

“Fijn kattenhotel waar onze poezen heerlijk worden verwend. Goed om te weten, als je op vakantie bent, dat onze poezen goed verzorgd worden. De foto die je tijdens de vakantie krijgt is ook heel erg leuk om te krijgen.“

“Zeer tevreden over het verblijf van onze kat in dit kattenhotel met vriendelijke medewerkers. Voordeel is dat er ook een dierenarts in de buurt is.“

“De katten kunnen het je niet vertellen, maar je ziet het aan hun gedrag, als je ze ophaalt uit het Kattenhotel. Dan zijn ze relax en voldaan.“

“Heel goed en vertrouwd voor mijn kat en mijzelf. Heb er graag ruim een half uur er naar toe rijden voorover.“

“Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.“

“Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.“

“Superfijne kliniek! Mijn hond komt uit het buitenland en is erg bang in aanleg. De dierenartsen en assistentes benaderen haar altijd rustig en liefdevol. Ze zijn zeer deskundig, geïnteresseerd en denken goed mee aan de beste behandeling voor onze huisdieren. Afgelopen zomer zijn onze katten ook een weekje in het kattenhotel geweest, ging harstikke goed. Kortom, hele fijne kliniek. Bedankt ook namens Pepper, Coco en Sam.“

Maak nu online een reservering.