Maak kennis met ons team welke klaar staat om uw dier met liefde te verzorgen tijdens het hotelverblijf. Zo komt thuis dichtbij!

 

Ons team

Drs. Eileen Griffith Dierenarts / eigenaar kliniek
Drs. Eileen Griffith
Dierenarts / eigenaar kliniek

“Het geeft mij een supergoed gevoel om u blij te kunnen maken met het gezond houden en het behandelen van uw huisdier. Ik ben enorm trots op ons team dat zich iedere dag 200% inzet voor uw dier én voor u als eigenaar.”

Drs. Lona Jansen-van der Duijn Schouten
Drs. Lona Jansen-van der Duijn Schouten
Dierenarts

"Wat een geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken! Ik vind het erg leuk om u, als vriendelijke en betrokken huisdiereigenaar beter te leren kennen en om uw trouwe dierenvriend zo goed mogelijk te helpen en te behandelen. Dat ik dit mag doen in een goed uitgeruste praktijk met lieve collega's maakt het voor mij helemaal af!"

José van Putten Paraveterinair / Assistente
José van Putten
Paraveterinair / Assistente

"We nemen graag de zorg voor u uit handen en hopen uw kat als logee te mogen ontvangen in ons Kattenhotel. Waar uw kat kan rekenen op een prachtig verblijf met voldoende liefde en persoonlijke aandacht."

Isabelle Baumgartner Paraveterinair / Assistente
Isabelle Baumgartner
Paraveterinair / Assistente

"De liefde van het dier dat ik krijg, de blijdschap en dankbaarheid van u als eigenaar, dat is wat mijn werk zo leuk maakt.”

Sandra Gerritsen Trimster / Assistente
Sandra Gerritsen
Trimster / Assistente

"Mijn passie, mijn werk. Met rust en aandacht bekijken wat een dier nodig heeft. Trimmen in het belang voor uw dier, zodat een eigenaar ze weer trots mee naar huis neemt.”

Lotte Dekkers
Paraveterinair / Assistente

"Alle dieren verdienen met hun onvoorwaardelijke liefde, de beste zorg! Van mijn liefde voor dieren heb ik mijn beroep mogen maken. Ik kan daarom niet wachten om u met uw huisdier te verwelkomen in onze kliniek".

Sammie Manager Kattenhotel
Sammie
Manager Kattenhotel

"Miauw"
Lieve kattenvriend, ben jij ook jaloers bij de aanblik van mijn foto? Dat is volkomen terecht. Als manager van het kattenhotel kan ik je vertellen dat tijdens een verblijf in mijn prachtige hotel het je aan niets zal ontbreken. Liefde, aandacht en de juiste zorg. Bovendien wordt je op je wenken bediend. Wat wil je als kat nog meer?

Gratis voor de deur parkeren

Gratis voor de deur parkeren

Het kattenhotel en de dierenkliniek beschikken over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Uw kat wordt met liefde verwend in ons kattenhotel

Ruime openingstijden

Wij bieden klanten het gemak met onze ruime openingstijden om een afspraak naar wens te maken voor het brengen en halen van hun kat.

Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Werkgebied

Met veel liefde nemen wij de zorg van uw kat over in ons gezellige hotel. Al vele jaren hebben wij tevreden klanten en katten uit het hele land. Dankzij onze ruime openingstijden kunt u makkelijk het brengen en halen plannen bij ons.
Wilt u kennis maken? U bent van harte welkom om binnen te lopen of ons te bellen voor meer informatie. Wij laten u graag ons mooie kattenhotel zien!

Wat klanten zeggen

Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.

Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.

Twee zeer gedreven en kundige dierenartsen zijn hier werkzaam. Bij een consult wordt je hele dier nagekeken op zijn of haar gezondheid. Er wordt de tijd voor je genomen en het personeel is vriendelijk en attent.

Maak nu online een reservering.