De koffie staat klaar!

U bent van harte welkom bij Kattenhotel Culemborg! Bent u een nieuwe klant en wilt eerst het hotel komen bekijken? Maak dan een vrijblijvende kennismaking.

Volg ons


Katten

Vul hier de katten in die bij ons zullen verblijven


Is het chipnummer reeds bij ons bekend, dan kunt u dit veld leeg laten

* intacte dieren worden in principe niet toegelaten tot het hotel, in overleg kunnen uitzonderingen gemaakt worden

Wat onze klanten zeggen

Fijn kattenhotel waar onze poezen heerlijk worden verwend. Goed om te weten, als je op vakantie bent, dat onze poezen goed verzorgd worden. De foto die je tijdens de vakantie krijgt is ook heel erg leuk om te krijgen.

Simba komt regelmatig en graag bij jullie logeren. Altijd liefdevolle en deskundige verzorging, wanneer Simba in het hotel verblijft. Het voelt heel vertrouwd en goed om Simba bij jullie achter te laten.

Superfijne kliniek! Mijn hond komt uit het buitenland en is erg bang in aanleg. De dierenartsen en assistentes benaderen haar altijd rustig en liefdevol. Ze zijn zeer deskundig, geïnteresseerd en denken goed mee aan de beste behandeling voor onze huisdieren. Afgelopen zomer zijn onze katten ook een weekje in het kattenhotel geweest, ging harstikke goed. Kortom, hele fijne kliniek. Bedankt ook namens Pepper, Coco en Sam.

Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.

Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.

Twee zeer gedreven en kundige dierenartsen zijn hier werkzaam. Bij een consult wordt je hele dier nagekeken op zijn of haar gezondheid. Er wordt de tijd voor je genomen en het personeel is vriendelijk en attent.