Privacy verklaring

Privacy Statement januari 2020, Dierenkliniek Culemborg en Kattenhotel Culemborg

Dit Web- & Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Dierenkliniek Culemborg verwerkt van haar klanten, patiënten en andere belanghebbenden.

Deze site is eigendom van Dierenkliniek Culemborg

Contactgegevens van Dierenkliniek Culemborg:

Dierenkliniek Culemborg

Van Buijtenestraat 1, 4105 DZ Culemborg

KVK-nummer: 69325200

E-mail: info @dierenkliniekculemborg.nl

Waarom we uw gegevens verwerken

Dierenkliniek Culemborg verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en indien u zelf gegevens aan ons verstrekt.

Om u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen verwerken wij uw gegevens. Dat is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst met u. Daarnaast kunnen wij uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van diensten en/of aanbiedingen waarvan wij denken dat ze relevant voor u zijn. Uw persoonsgegevens gebruiken wij ook om analyses uit te voeren. Wij verwerken ook gegevens van u als u het contactformulier op onze website invult. Tot slot kunnen we uw gegevens gebruiken om onze diensten en service te verbeteren door u bijvoorbeeld klanttevredenheidsonderzoeken te sturen.

We kunnen u vragen om persoonlijke informatie vrij te geven, bijvoorbeeld bij het registreren of deelnemen aan een klantenonderzoek of voor het ontvangen van informatie die u wordt toegestuurd. Wanneer u persoonlijke informatie aan Dierenkliniek Culemborg geeft, kunnen we die gebruiken om contact met u op te nemen. Dierenkliniek Culemborg wil haar behandelingen en services graag verder ontwikkelen en Dierenkliniek Culemborg wil klanten informeren over nieuwe services en aanbiedingen die hen mogelijk interesseren. Dierenkliniek Culemborg voldoet aan de huidige wetgeving inzake privacy en verstrekt geen persoonlijk identificeerbare informatie aan derden zonder geldige redenen. Indien u geen prijs stelt op deze informatie dan kunt u zich te allen tijde uitschrijven. Deze mogelijkheid vindt u onderaan iedere nieuwsbrief.

Met wie wij uw gegevens delen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we samen met andere partijen. Hieronder vindt u een overzicht van partijen die wij inschakelen om onze diensten mogelijk te maken en een omschrijving van mogelijke diensten die wij verlenen. Onze kliniek zullen in bepaalde gevallen nog met aanvullende partijen samenwerken. In een dergelijk geval zal uw kliniek u daarover verder informeren.

Google Analytics: voor het analyseren van de website
Rollbar: Data wordt gebruikt om dingen zoals script errors voorkomen in de browser. We gebruiken deze om ons in te lichten als er technische problemen zijn. Alleen technische info en IP-adressen, wordt 180 dagen bewaard.
Praktijkmanagementsysteem, hier maakt de praktijk afspraken in en bewaren we medische gegevens van uw huisdier. Wij maken daarvoor gebruik van Animana
Mailchimp: voor versturen van e-mails (nieuwsbrieven)
Personal Card: voor online maken van afspraken en herinneringen
Microsoft: dit is onze e-mail en cloud leverancier
Laboratorium onderzoeken bij Universiteit Utrecht en IDEXX
Indien u wilt worden doorverwezen naar een verwijskliniek dan zullen we op uw verzoek het patiëntdossier delen
Gegevens die opgeslagen worden in een land buiten de EER (Europees Economische Ruimte)

Google Analytics, Google tag manager
Rollbar – data opgeslagen in de VS.
Zowel Google als Rollbar Inc. zijn aangesloten bij het US-EU Privacy Shield en uitwisseling van gegevens met deze ondernemingen buiten de EER is daarom toegestaan.
Hoe lang wij uw gegevens bewaren

In het kader van een professionele diergeneeskundige behandelrelatie zal Dierenkliniek Culemborg zowel de gegevens van uw huisdier, als van u moeten archiveren. Dierenkliniek Culemborg moet u kunnen bereiken om bijvoorbeeld, te overleggen over een (opgenomen) patiënt, een nota voor geleverde diensten te kunnen sturen, een behandelhistorie beschikbaar te hebben. Deze gegevens zijn noodzakelijk aangezien u van Dierenkliniek Culemborg mag verwachten, dat wij alle, voor uw dier relevante informatie hebben vastgelegd en deze informatie te allen tijden, maar wel binnen het redelijke, direct beschikbaar hebben.

Dierenkliniek Culemborg is in het kader van wet- en regelgeving verplicht om een volledig dossier beschikbaar te hebben, o.a. voor het Veterinair Tuchtcollege.

Voor het Veterinair Tuchtcollege is er (2018) geen maximumtermijn in de Wet Dieren vastgelegd. Dierenkliniek Culemborg zal het behandeldossier gedurende minimaal twintig jaar na behandeling bewaren. Dat is de maximale wettelijke termijn waarbinnen Dierenkliniek Culemborg aansprakelijk kan worden gesteld.

Wanneer u het contactformulier op onze website invult, bewaren wij uw persoonsgegevens maximaal één jaar als dit niet leidt tot een opdracht.

Daarnaast kunnen uw (dier)gegevens gebruikt worden voor data analyse, zoals bijvoorbeeld het monitoren van complicaties, eindresultaten van behandelingen.

Uw rechten

U heeft het recht op inzage, rectificatie of wissing van uw gegevens, alsmede het recht op bezwaar en het recht op gegevensoverdraagbaarheid (dataportabiliteit)

Wanneer er sprake is van verwerking op grond van toestemming (en bij het verzenden van nieuwsbrieven of commerciële uitingen), heeft u altijd het recht om deze toestemming in te trekken.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als Dierenkliniek Culemborg uw verzoek of klacht niet naar behoren afhandelt. (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Auteursrechten, Handelsmerken en Gebruiksvoorwaarden

De inhoud van deze website staat onder auteursrecht en is eigendom van Dierenkliniek Culemborg. Dierenkliniek Culemborg is een beschermd merk. Het is niet toegestaan om het logo bij te snijden, de kleur aan te passen of op wat voor manier dan ook te wijzigen. Alle handelsmerken, logo’s, symbolen, foto’s en andere karakteristieken zijn eigendom van Dierenkliniek Culemborg, tenzij anders aangegeven.

Alle afbeeldingen mogen gebruikt en gepubliceerd worden voor artikelen en interviews, waar Dierenkliniek Culemborg in betrokken is, of naar verwezen is, onder de voorwaarde dat het copyright “Auteursrecht Dierenkliniek Culemborg” altijd vermeld is in de publicatie.

Tenzij uitdrukkelijk vermeldt, is het toegestaan om de gepubliceerde documenten op de website te kopiëren, printen en verspreiden, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

Het is voor eigen en niet-commercieel gebruik
Het puur voor informatieve doelstellingen wordt gebruikt
Er een verwijzing naar Dierenkliniek Culemborg wordt gemaakt wanneer het document wordt gebruikt
Het is niet toegestaan om informatie op de site aan te passen, gebruiken of over te brengen voor commercieel gebruik. Ongeautoriseerd gebruik of verspreiding van materialen van Dierenkliniek Culemborgs websites kan leiden tot civielrechtelijke of strafrechtelijke sancties in overeenstemming met de huidige wetgeving. Dierenkliniek Culemborg kan haar intellectuele eigendomsrechten uitoefenen voor zover toegestaan door de wet.

Dierenkliniek Culemborg is in geen enkel geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade, gevolgschade of andere schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of de inhoud ervan.

Andere sites

De site kan links naar andere sites van derden bevatten. Dergelijke links worden verstrekt om de bezoeker te helpen. Dierenkliniek Culemborg is niet verantwoordelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid van informatie of uw privacy op dergelijke websites.

Privacybeleid

Er zijn geen foto’s van eigenaren van huisdieren of patiënten gepubliceerd zonder de schriftelijke toestemming van de eigenaar van het huisdier. Dierenkliniek Culemborg hecht veel belang aan het respecteren van de persoonlijke levenssfeer en verzamelt of verwerkt geen persoonsgegevens tenzij de betrokkene deze vrijwillig indient. Dierenkliniek Culemborg voldoet aan de nationale wetgeving inzake gegevensbescherming die van toepassing is op het gebruik en de verzameling van gegevens.

User-Generated Content Beleid

Als gebruiker van deze site gaat u ermee akkoord dat wat u schrijft wordt gepubliceerd en daarmee door andere gebruikers gelezen kan worden. Berichten en opmerkingen worden niet vooraf gemodereerd door Dierenkliniek Culemborg. Als gebruiker van deze site bent u wettelijk verantwoordelijk voor de inhoud van berichten en opmerkingen. Voor inhoud die op deze site wordt gepubliceerd, zijn de volgende richtlijnen van toepassing:

Personen die ongepaste inhoud willen verwijderen of aanmerken doen dit met betrekking tot berichten en opmerkingen.
We verwijderen altijd ongepaste inhoud. Deze inhoud omvat racistische berichten, anti-etnische groepen, pornografie, bedreigingen of belediging / veroordeling van mensen, geweld of crimineel gedrag en advertenties die producten en bedrijven uitdrukkelijk ten goede komen. We vragen onze gebruikers ook om agressieve taal te vermijden in de vorm van scheldwoorden, omdat deze vaak als beledigend worden ervaren.
In sommige gevallen verwijderen we ook berichten wanneer ze duidelijk niet relevant zijn voor de site of context waarin ze zijn geplaatst.

Wat onze klanten zeggen

Fijn kattenhotel waar onze poezen heerlijk worden verwend. Goed om te weten, als je op vakantie bent, dat onze poezen goed verzorgd worden. De foto die je tijdens de vakantie krijgt is ook heel erg leuk om te krijgen.

Simba komt regelmatig en graag bij jullie logeren. Altijd liefdevolle en deskundige verzorging, wanneer Simba in het hotel verblijft. Het voelt heel vertrouwd en goed om Simba bij jullie achter te laten.

Superfijne kliniek! Mijn hond komt uit het buitenland en is erg bang in aanleg. De dierenartsen en assistentes benaderen haar altijd rustig en liefdevol. Ze zijn zeer deskundig, geïnteresseerd en denken goed mee aan de beste behandeling voor onze huisdieren. Afgelopen zomer zijn onze katten ook een weekje in het kattenhotel geweest, ging harstikke goed. Kortom, hele fijne kliniek. Bedankt ook namens Pepper, Coco en Sam.

Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.

Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.

Twee zeer gedreven en kundige dierenartsen zijn hier werkzaam. Bij een consult wordt je hele dier nagekeken op zijn of haar gezondheid. Er wordt de tijd voor je genomen en het personeel is vriendelijk en attent.

Maak nu online een reservering.