“Met een gerust hart op vakantie gaan, uw kat is in goede handen!”

Kiekeboe Kattenhotel Culemborg

Brengen en halen

Wanneer u een reservering maakt, kunt u het tijdstip van brengen aangeven. Graag nemen wij even de tijd, om met u door te nemen hoe het gaat met uw kat en of er nog speciale wensen of bijzonderheden zijn.
Bij brengen wordt uw dier altijd nagekeken en gewogen door een van onze paraveterinairs. Indien gewenst kan ook een dierenarts uw kat nakijken.
Uw kat dient vooraf behandeld te zijn tegen vlooien en wormen.
Ook moet de kat gevaccineerd zijn tegen katten-en niesziekte, Bordetella en een transponder (chip) hebben. Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen wij dat voor uw kat verzorgen. Wij hanteren in combinatie met een verblijf in het kattenhotel een reductietarief voor het toedienen van deze vaccinaties.
Bij het ophalen, nemen wij graag met u door hoe het is gegaan en welke avonturen uw kat heeft beleefd!

Buitenverblijf Kattenhotel Culemborg

Tijdens het hotelverblijf

Tijdens het verblijf houden wij goed bij hoe het met uw dier gaat. Ons team is erin gespecialiseerd de katten kundig te monitoren en zullen met u contact opnemen mochten er bijzonderheden zijn.
Overdag mag uw kat los om te kunnen spelen met de andere hotelgasten. In de avond heeft uw kat een eigen suite om rustig de nacht door te brengen en te eten. Een bijkomend voordeel is dat wij de gezondheid van uw kat goed in de gaten kunnen houden.
Wilt u weten hoe het tijdens het verblijf in ons hotel gaat met uw dier? Bel of e-mail ons gerust!

Accommodatie Kattenhotel Culemborg

Kosten

Eén overnachting voor uw kat in het Kattenhotel Culemborg  inclusief hoogwaardige voeding van Hill’s én een goed onderzoek door een van onze paraveterinairs, kan al vanaf €11,50 per dag.

Voor de maanden juli – augustus en schoolvakanties (Kerst-, Krokus-, Mei- en Herfstvakantie) geldt een hoogseizoenstoeslag van €1,50 per nacht.
Voor drie of meer katten, of bij een verblijf langer dan één kalendermaand verlenen wij een korting van € 1,- per nacht per kat.
Tijdens uw vakantie kunnen wij op afspraak eventuele extra verzorging van u overnemen, namelijk:
Het ingeven van tabletten: € 3,45 per medicatie / per dag.
Het geven van injecties: € 5,85 per medicatie / per dag.
Verstrekken van eigen voeding of een speciaal dieet € 0,75 extra per nacht.
Deze extra medische zorg wordt altijd uitgevoerd door of onder toeziend oog van een dierenarts.

Maak nu online een reservering.

Wat klanten zeggen

Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.

Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.

Twee zeer gedreven en kundige dierenartsen zijn hier werkzaam. Bij een consult wordt je hele dier nagekeken op zijn of haar gezondheid. Er wordt de tijd voor je genomen en het personeel is vriendelijk en attent.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief