Onderdeel van Dierenkliniek Culemborg
Medisch geschoold personeel
Veterinair toezicht dagelijks aanwezig
Hoogwaardig kattenvoer van Hill’s
Kiekeboe Kattenhotel Culemborg

Brengen en halen

Wanneer u een reservering maakt, kunt u het tijdstip van brengen aangeven. U kunt uw kat brengen van maandag tot en met vrijdag van 14.00-17.00 en zaterdag van 10.00-12.00 (op zondag is er geen mogelijkheid voor brengen en halen).  Ophalen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 10.00-12.00 en zaterdag van 10.00-12.00.

Tijdens het brengen nemen wij altijd graag even de tijd, om met u door te nemen hoe het gaat met uw kat en of er nog speciale wensen of bijzonderheden zijn. Daarom is het voor ons belangrijk dat het tijdstip van halen en brengen aangehouden wordt. Mocht er alleen een afwijkende tijd voor brengen of halen mogelijk zijn, geef dit graag aan in de reservering, dan kijken we voor u na of dat mogelijk is.

Bij brengen wordt uw dier altijd nagekeken en gewogen door een van onze paraveterinairs. Indien gewenst kan ook een dierenarts uw kat nakijken.
Uw kat dient vooraf behandeld te zijn tegen vlooien en wormen.
Ook moet de kat gevaccineerd zijn tegen katten-en niesziekte, Bordetella en een transponder (chip) hebben. Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen wij dat voor uw kat verzorgen. Houdt er echter wel rekening mee dat het vaccinatieschema volgens het jaarschema moet lopen. In sommige gevallen (indien bijv de vaccinatie is verlopen) dient de vaccinatie al voor het verblijf in ons hotel gegeven te worden, voor een optimale bescherming van uw kat. Mocht u twijfelen over de juistheid van de vaccinatiestatus bij uw kat, neemt u dan contact met ons op.
Bij het ophalen, nemen wij graag met u door hoe het is gegaan en welke avonturen uw kat heeft beleefd!

Buitenverblijf Kattenhotel Culemborg

Tijdens het hotelverblijf

Tijdens het verblijf houden wij goed bij hoe het met uw dier gaat. Ons team is erin gespecialiseerd de katten kundig te monitoren en zullen met u contact opnemen mochten er bijzonderheden zijn.
Overdag mag uw kat los om te kunnen spelen met de andere hotelgasten. In de avond heeft uw kat een eigen suite om rustig de nacht door te brengen en te eten. Een bijkomend voordeel is dat wij de gezondheid van uw kat goed in de gaten kunnen houden.
Wilt u weten hoe het tijdens het verblijf in ons hotel gaat met uw dier? Bel of e-mail ons gerust!

Accommodatie Kattenhotel Culemborg

Kosten

Eén overnachting voor uw kat in het Kattenhotel Culemborg  inclusief hoogwaardige voeding van Hill’s én een goed onderzoek door een van onze paraveterinairs, kan al vanaf €15,50 per dag.

Voor de maanden juli – augustus – september, feestdagen en schoolvakanties (Kerst-, Krokus-, Mei- en Herfstvakantie) geldt een hoogseizoenstoeslag van €2,95 per nacht.
Voor drie of meer katten, of bij een verblijf langer dan één kalendermaand verlenen wij een korting van € 1,- per nacht per kat.
Tijdens uw vakantie kunnen wij op afspraak eventuele extra verzorging van u overnemen, namelijk:
Het geven van orale medicatie: € 4,50 per dag.
Het geven van injecties: € 8,25 per dag.
Verstrekken van een speciaal dieet € 1,95 extra per nacht, toedienen van eigen voer €1,50 extra per nacht.
Deze extra medische zorg wordt altijd uitgevoerd door of onder toeziend oog van een dierenarts.

Maak nu online een reservering.

Wat klanten zeggen

“Fijn kattenhotel waar onze poezen heerlijk worden verwend. Goed om te weten, als je op vakantie bent, dat onze poezen goed verzorgd worden. De foto die je tijdens de vakantie krijgt is ook heel erg leuk om te krijgen.“

“De katten kunnen het je niet vertellen, maar je ziet het aan hun gedrag, als je ze ophaalt uit het Kattenhotel. Dan zijn ze relax en voldaan.“

“Simba komt regelmatig en graag bij jullie logeren. Altijd liefdevolle en deskundige verzorging, wanneer Simba in het hotel verblijft. Het voelt heel vertrouwd en goed om Simba bij jullie achter te laten.“

“Zeer tevreden over het verblijf van onze kat in dit kattenhotel met vriendelijke medewerkers. Voordeel is dat er ook een dierenarts in de buurt is.“

“Heel goed en vertrouwd voor mijn kat en mijzelf. Heb er graag ruim een half uur er naar toe rijden voorover.“

“Goede aandacht voor het dier en zeer kundig.“

“Uiterst deskundige dierenarts die echt de tijd nam alles uit te leggen over de kwaal van de kat.“

“Ik ben zeer tevreden met de behandeling van onze kat Sammy. Daarnaast ook tevreden over de persoonlijke voorlichting en behandeling.“

“Twee zeer gedreven en kundige dierenartsen zijn hier werkzaam. Bij een consult wordt je hele dier nagekeken op zijn of haar gezondheid. Er wordt de tijd voor je genomen en het personeel is vriendelijk en attent.“

Meld je aan voor onze nieuwsbrief