Kattenhotel verhalen

Jäger

In ons Kattenhotel zitten altijd veel verschillende soorten katten. Verschillende soorten rassen, verschillende leeftijden en natuurlijk ook verschillende karakters. Sommige katten zijn nog nooit eerder bij ons in het hotel geweest en sommige katten zijn vaste gasten en komen regelmatig. Elke kat draagt een eigen verhaal met zich mee. In deze nieuwste blog ‘Kattenhotel verhalen’, gaan wij leuke of interessante verhalen delen over katten die in ons kattenhotel verblijven.

Deze vierde editie van de blog gaat over Jäger.

Jäger is een lieve kater van 4 jaar oud, hij komt al bij ons in het hotel sinds hij een kitten was. Meerdere keren per jaar komt hij gezellig logeren, soms een weekendje en soms wat langer. De eerste paar uur moet Jäger altijd even wennen en de kat uit de boom kijken, maar daarna gaat hij lekker zijn gang in het verblijf en in de buitenren.

Jäger is een Scottisch Fold. Dit ras staat bekend om de gevouwen oortjes. Jäger heeft geen gevouwen oortjes, wat ook maar goed is want eigenlijk zijn de gevouwen oortjes een erfelijke aandoening genaamd osteochondrodysplasie. Dit is een groeistoornis van de kraakbeen en de botten en kan zelfs pijnlijk zijn.

Nog wat leuke feitjes over Jäger: zijn naam is gebaseerd op het drankje Jägermeister! En als Jäger komt logeren heeft hij altijd zijn favoriete speeltje bij zich, namelijk een tennisbal!

We hopen dat Jäger nog heel wat jaren gezellig bij ons komt logeren!

 

Maak nu online een reservering.