Verhalen Kattenhotel Culemborg
Kattenhotel verhalen

Sammie

In ons kattenhotel zitten altijd veel verschillende soorten katten. Verschillende soorten rassen, verschillende leeftijden en natuurlijk ook verschillende karakters. Sommige katten zijn nog nooit eerder bij ons in het hotel geweest en sommige katten zijn vaste gasten en komen regelmatig. Elke kat draagt een eigen verhaal met zich mee. In deze nieuwste blog ‘Kattenhotel verhalen’, gaan wij leuke of interessante verhalen delen over katten die in ons kattenhotel verblijven.

We trappen de nieuwe blog af met Sammie, de manager van het Kattenhotel. Je zult wel denken, hoe wordt een kat nu manager van het Kattenhotel? Sammie is namelijk de kat van dierenarts en eigenaresse Eileen en dat maakt hem automatisch manager ;). Ook komt Sammie regelmatig in het kattenhotel om even een oogje in het zeil te houden en te controleren of alles wel helemaal goed verloopt.

Kattenhotel verhalen

Sammie is 3 jaar oud en is als klein hummeltje gevonden op straat en naar ons in de kliniek gebracht. Zoals op de foto te zien is vond Sammie het maar gek in het opname hok, hij wilde vooral heel veel aandacht! Eileen heeft hem onder haar hoede genomen en Sammie mocht bij haar komen wonen. Inmiddels is Sammie uitgegroeid tot een grote rode kater. Hij is ontzettend lief en houdt erg van eten.

In het Kattenhotel, waar Sammie regelmatig komt als baasje Eileen met vakantie gaat, houdt hij alles goed in de gaten. Soms speelt hij wel een beetje de baas over de andere katten, het is immers zijn hotel! Ook spelen met de andere hotelgasten doet Sammie graag, daarom heeft hij regelmatig een kras op zijn neus omdat het spelen dan iets te wild is gegaan. Sammie geniet het meest van de buitenren en lekker zonnen in de zon. Ook eten doet hij graag, als het voertijd is dan zit Sammie op de eerste rij. Zoals op de foto’s te zien is, is het echt een levensgenieter!

Verhalen Kattenhotel Culemborg

Maak nu online een reservering.