Seve
Kattenhotel verhalen

Seve

Seve

 

In ons Kattenhotel zitten altijd veel verschillende soorten katten. Verschillende soorten rassen, verschillende leeftijden en natuurlijk ook verschillende karakters. Sommige katten zijn nog nooit eerder bij ons in het hotel geweest en sommige katten zijn vaste gasten en komen regelmatig. Elke kat draagt een eigen verhaal met zich mee. In deze nieuwste blog ‘Kattenhotel verhalen’, gaan wij leuke of interessante verhalen delen over katten die in ons kattenhotel verblijven.

De derde editie van deze blog gaat over Seve. Seve komt al jaren lang bij ons in het Kattenhotel. Hij is inmiddels goed gewend bij ons en kent de weg goed.

Seve is inmiddels een senior kater van 10 jaar oud. Maar hij gedraagt zich soms nog als een kitten! Samen met Sammie (zie kattenhotel verhaal editie 1) is het altijd dolle boel. Als die twee samen in het hotel zitten dan zijn het dikke maatjes. We zien ze vaak achter elkaar aan rennen en soms ook rollebollen over de grond.

Seve houdt ook erg van spelen met propjes papier. Het baasje van Seve geeft ons altijd wat stukjes papier mee, zodat wij hier propjes van kunnen maken en deze rond kunnen gooien. Seve gaat er dan graag achteraan om mee te spelen! Dit is altijd een leuk gezicht.

We hopen dat Seve nog jaren lang met plezier bij ons langs blijft komen!

SeveSeve

Maak nu online een reservering.