Kattenhotel verhalen

Timo en Dexter

In ons Kattenhotel zitten altijd veel verschillende soorten katten. Verschillende soorten rassen, verschillende leeftijden en natuurlijk ook verschillende karakters. Sommige katten zijn nog nooit eerder bij ons in het hotel geweest en sommige katten zijn vaste gasten en komen regelmatig. Elke kat draagt een eigen verhaal met zich mee. In deze nieuwste blog ‘Kattenhotel verhalen’, gaan wij leuke of interessante verhalen delen over katten die in ons kattenhotel verblijven.

De tweede editie van deze blog gaat over Timo en Dexter. Twee katten die al jaren bij ons in het hotel komen, het zijn echte vaste gasten. Timo en Dexter zijn ook altijd helemaal op hun gemak bij ons. Meestal doen ze lekker hun eigen ding en gaan ze ergens relaxen. Ze komen altijd in onze hotelkamer met buitenren, zodat ze ook buiten van het zonnetje kunnen genieten.

 

Zoals op de foto’s te zien is, is Timo (grijs) altijd nieuwsgierig en een echte knuffelkont.

Dexter (oranje) is wat meer afwachtend en zoekt lekker een holletje op om in te gaan slapen. Ze houden allebei wel van wat aandacht en als we druk bezig zijn in het hotel laten ze ook regelmatig weten dat ze wel wat aandacht willen. Ze hebben namelijk een mannelijke zware en luide miauw 😉

Als Timo en Dexter in het kattenhotel komen, krijgen ze ook vaak een lekkere vachtbehandeling van onze kattentrimster Marleen. Dit gebeurt vaak met heel veel lekkere snacks. Vooral Timo vindt dit heerlijk! Het is ideaal om een vachtbehandeling te combineren met een verblijf in het kattenhotel, want omdat ze hier toch al zijn, scheelt dit stress met het vervoer. Tevens gaan ze dan mooi verzorgd weer naar huis!

 

 

 

 

Maak nu online een reservering.