Kattenhotel verhalen

Uw vertrouwde kattenhotel in een nieuw jasje!

Afgelopen periode zijn wij hard aan het werk geweest om het Kattenhotel in een nieuw jasje te steken! In deze blog vertelden we al dat we opnieuw het Cat Friendly Gold Clinic certificaat toegekend hebben gekregen. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op. Ook de veranderingen in het Kattenhotel dragen bij aan een zo stress-vrij mogelijk verblijf van uw kat!

Wilt u weten wat er allemaal is veranderd? Lees dan verder!

Wat is er veranderd in het Kattenhotel?
  • Er zijn een aantal hokken bij gekomen. In plaats van twee lagen hokken, hebben wij op sommige plekken nu drie lagen. Hierdoor kunnen we net iets meer katten huisvesten.
  • De muren hebben een ’touch-up’ gekregen. Van appeltjes groen naar een chique kleur blauw. Ook is er een marmer effect met goud toegevoegd.
  • Aan het plafond hadden we papieren versiering hangen. Dit is nu vervangen door leuke hang plantjes. Deze planten zijn natuurlijk helemaal katvriendelijk en niet giftig. Tevens hangen de planten zo aan het plafond dat de katten hier niet bij kunnen.
  • In plaats van de ‘Feliway Friends’ variant hebben wij nu de ‘Feliway Optimum’ hangen in elke hotelkamer. Deze variant van Feliway heeft een nieuw en uniek feromonen complex om katten in hun eigen taal nog meer gerust te stellen.
  • Er is extra verrijking toegevoegd in de vorm van speeltjes en krab mogelijkheden.
  • Al een iets langere tijd hebben we extra slaapmogelijkheden. Zit zijn ruime ‘iglo’s’ met een lekker zacht dekentje er in. Hier liggen veel katten regelmatig in te slapen!
Zie hieronder een sfeerimpressie van het vernieuwde Kattenhotel:

 

Maak nu online een reservering.