Kattenpension Hilversum en omgeving

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u gebruik zou willen maken van een kattenpension in Hilversum of omgeving. Vakantie is een veel voorkomende reden, evenals ziekte of een ziekenhuisopname van de eigenaar. Daarnaast kiezen steeds meer mensen ervoor hun kat tijdens een verhuizing of verbouwing naar een kattenpension te brengen, tot de rust is teruggekeerd. Katten zijn namelijk erg gevoelig voor onbekende geluiden en onrust in hun woonomgeving.

Om welke reden u ook een kattenpension in Hilversum of omgeving zoekt, uw kat is van harte welkom in Kattenhotel Culemborg, onderdeel van Dierenkliniek Culemborg.

Kattenpension in Hilversum met medisch geschoold personeel

Dat is een fijn idee: een kattenpension met veterinair toezicht en medisch geschoold personeel! Nu kunt u ook uw kat met bijvoorbeeld suikerziekte of epilepsie naar een echt vertrouwd adres brengen. Medicatie geven is geen enkel probleem voor ons medisch geschoold personeel en mocht zich onverwachts iets voordoen, dan is er altijd een dierenarts stand-by. Met een verblijf in het Kattenhotel Culemborg doet u niet alleen uw kat een plezier maar ook u zelf!

Alle voordelen van Kattenhotel Culemborg op een rijtje:

 • Onderdeel van Dierenkliniek Culemborg;
 • Veterinair toezicht aanwezig;
 • Medisch en Cat Friendly geschoold personeel;
 • Online reserveren bij uw kattenpension Hilversum of omgeving;
 • Gezamenlijke, lichte speelruimte en fijne buitenren;
 • Eigen suites voor de nacht en bij behoefte aan rust;
 • Moderne klimaatbeheersing aanwezig;
 • Inclusief hoogwaardige kattenvoeding van Hill’s;
 • Ook eigen (dieet)voeding is mogelijk;
 • Prima te combineren met een behandeling in de dierenpraktijk.

Cat Friendly personeel in Kattenhotel Culemborg

Dierenkliniek Culemborg heeft de Cat Friendly Clinics status Gold. Nóg een reden dus om te kiezen voor Kattenhotel Culemborg als u voor uw kat een kattenpension in Hilversum of omgeving zoekt. Naast de voorzieningen in de dierenkliniek die van belang zijn voor de Gold status, is de speciale Cat Friendly training van al ons personeel een vereiste om aan de norm te voldoen voor de Cat Friendly Clinics Gold status. In het kattenpension wordt iedere kat met respect en liefde behandeld.

Contact opnemen Dierenkliniek Culemborg

Uw kat naar een kattenpension in Hilversum of omgeving? Denk aan de volgende zaken:

 • Uw kat moet behandeld zijn tegen vlooien en bovendien is hij ontwormd;
 • Vaccinatie tegen Bordetella, kattenziekte en niesziekte is verplicht;
 • Uw kat moet een transponder – een chip – hebben.

U kunt deze zaken door ons laten regelen tegen een gereduceerd tarief.

Bent u op zoek naar een vertrouwd kattenpension in Hilversum of daar in de buurt? Reserveer online of neem contact op met Kattenhotel Culemborg.

Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast Hilversum behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Amersfoort

Naarden

Utrecht

Nieuwegein

Houten

Veelgestelde vragen over Kattenpension Hilversum

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.