Kattenpension Nieuwegein en omgeving

Als kattenliefhebber wilt u natuurlijk het beste voor uw kat als u hem of haar even niet (optimaal) kunt verzorgen. Bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat, ziek bent of in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Maar ook als u met een verbouwing bezig bent of gaat verhuizen is het vaak beter als uw kat ergens anders wordt opgevangen tot de rust is weergekeerd. Zeker als u weet dat uw dier in goede handen is, doet u hiermee niet alleen hem of haar, maar ook uzelf een groot plezier.

Kattenhotel Culemborg is verbonden aan Dierenkliniek Culemborg, dat een Cat Friendly Clinics Gold status heeft. U bent daarmee verzekerd van een kattenpension met personeel dat medisch geschoold is én is opgeleid uw kat met respect en zachtheid te behandelen. Zoekt u een kattenpension in Nieuwegein of omgeving, dan maakt u met Kattenhotel Culemborg een uitstekende keuze!

U zoekt een kattenpension in Nieuwegein of omgeving? Daarom Kattenhotel Culemborg

 • Verbonden aan Dierenkliniek Culemborg;
 • Medisch geschoold personeel;
 • Veterinair toezicht;
 • U kunt online reserveren;
 • Ruim opgezette speelruimte en buitenren;
 • Eigen suites met klimaatbeheersing;
 • Hoogwaardige kattenvoeding van Hill’s of dieetvoeding;
 • Ook eigen voeding mogelijk;
 • Te combineren met gebitsreiniging, trimbeurt of andere (para)medische behandeling.

Ook voor katten met een ‘gebruiksaanwijzing’

Zoekt u een kattenpension in Nieuwegein of in de omgeving van Nieuwegein waar uw kat met suikerziekte terecht kan? Of heeft uw kat een andere aandoening waarvoor dagelijks medicatie nodig is en/of extra medische controle? Dan is Kattenhotel Culemborg de aangewezen plek voor uw dier. Met medisch geschoold personeel en veterinair toezicht kunt u uw kat met een gerust hart aan ons overdragen.
Het kan ook zijn dat uw kat getraumatiseerd is of bang en schichtig is. Ons personeel is Cat Friendly getraind en zal er alles aan doen om stress voor uw dier te voorkomen. U bent van harte welkom voor een uitgebreide kennismaking en bijvoorbeeld een weekendje proefdraaien.

Contact opnemen Dierenkliniek Culemborg

Werkwijze van uw kattenpension voor Nieuwegein

Uw kat is van harte welkom in ons Kattenhotel Culemborg. Wel vragen wij het volgende van u:

 • Uw kat is behandeld tegen vlooien en teken en is ontwormd;
 • Uw kat is gevaccineerd tegen Bordetella en tegen kattenziekte en niesziekte;
 • Hij of zij moet een transponder, oftewel een chip hebben.

Als u deze zaken voor het verblijf door ons wilt laten verzorgen, rekenen wij een reductietarief.

Uw kat wordt bij de intake gewogen en nagekeken door een van onze para-veterinaire medewerkers. Als het nodig of gewenst is, kan ook een van de dierenartsen uw kat onderzoeken. Ook nemen wij met u alle zaken met betrekking tot uw kat door.

Mochten zich bijzonderheden voordoen tijdens het verblijf, dan brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte. En u mag ons ook altijd bellen of mailen om te vragen hoe het gaat.

Als u uw kat weer komt halen, vertellen we u uitgebreid hoe het met uw kat gegaan is.

Zoekt u een vertrouwd kattenpension in Nieuwegein of daar in de buurt? Neem contact op of maak online een reservering.

Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast Nieuwegein behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Utrecht

Houten

Amersfoort

Naarden

Hilversum

Veelgestelde vragen over Kattenpension Nieuwegein

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.