Kattenpension Naarden en omstreken

De ene kat is de andere niet, dat zult u als katteneigenaar kunnen beamen! Daarom zoekt u natuurlijk een kattenpension in Naarden of omgeving dat past bij uw kat(ten). Het Kattenhotel Culemborg maakt deel uit van Dierenkliniek Culemborg, een praktijk die de hoogste onderscheiding van de International Society of Feline Medicine – de internationale vereniging voor kattengeneeskunde – heeft ontvangen, namelijk de status Gold voor Cat Friendly Clinics. Naast alle faciliteiten die de dierenkliniek heeft om het bezoek aan de dierenarts zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, heeft het personeel een speciale training gehad waarbij een respectvolle benadering van katten centraal staat. Dat ons kattenhotel verbonden is aan Dierenkliniek Culemborg heeft natuurlijk nog meer voordelen:

  • Ons personeel is medisch geschoold. Het is geen enkel probleem voor ons om uw kat zijn medicatie te geven en hem extra in de gaten te houden. Een kat met suikerziekte of epilepsie vormt voor ons dan ook geen probleem;
  • Er is veterinair toezicht. Mocht daar onverhoopt aanleiding toe zijn, dan kan uw kat snel door de dierenarts gezien worden.
  • Het verblijf in het kattenpension is te combineren met een (medische) behandeling, zoals gebitsreiniging, een trimbeurt, sterilisatie of een andere ingreep.

Wanneer kan uw kat naar een kattenpension in Naarden of omstreken

In principe kan uw kat altijd terecht in Kattenhotel Culemborg. Het vaakst komen dieren waarvan de eigenaar weg gaat, op vakantie of een zakenreis bijvoorbeeld. Maar ook tijdens een verhuizing of verbouwing kan een kat bij ons de rust vinden die thuis tijdelijk ontbreekt. Ook in geval van een ziekenhuisopname of ziekte kan een kat bij ons worden gebracht. Kortom in elke situatie waarbij het – tijdelijk – niet goed mogelijk is om de katten thuis de zorg, rust en aandacht te geven die zij verdienen.

Als u in Naarden woont en u zoekt een kattenpension in Naarden, maar wilt voor de beste zorg ook best iets verder rijden, dan is Kattenhotel Culemborg een uitstekende optie.

Over het verblijf in Kattenhotel Culemborg

Voor uw kat bij ons komt logeren, willen we graag enkele dingen geregeld hebben in het belang van uw kat en de andere katten in ons kattenpension:

  • Uw kat moet een behandeling tegen vlooien en wormen hebben gehad;
  • Hij of zij moet gevaccineerd zijn tegen Bordetella, kattenziekte en niesziekte;
  • Uw kat moet een transponder – oftewel chip – hebben.

Als u deze dingen door Dierenkliniek Culemborg laat doen, wordt een gereduceerd tarief gerekend in combinatie met het verblijf van uw kat in het kattenpension.

Bij de intake nemen we de tijd om kennis te maken. Uw kat wordt gewogen en eventueel door een dierenarts nagekeken.

Over het verblijf kunnen we u het volgende vertellen:

  • Uw kat heeft een ruime eigen suite voor de nacht en voor eventuele rustmomenten.
  • Er is een gezamenlijke, lichte speelruimte en een mooie buitenren met fijne ligplekken in de zon.
  • Kattenhotel Culemborg beschikt over moderne klimaatbeheersing;
  • Uw kat krijgt hoogwaardige voeding van het merk Hill’s. Daarvan hebben wij ook de dieetvariëteiten. Indien gewenst, kan uw kat ook eigen voer krijgen.

Overtuigd van onze kwaliteit van kattenpension in Naarden en omstreken?

Of wilt u nog graag wat meer weten? U kunt ons altijd bellen of mailen. Overigens is het ook mogelijk een paar dagen proef te draaien. Bel om te reserveren of maak gebruik van de online reserveringsmogelijkheid voor het beste kattenpension voor Naarden en omgeving.

Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast Naarden behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Hilversum

Amersfoort

Utrecht

Nieuwegein

Houten

Veelgestelde vragen over Kattenpension Amersfoort

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.