Kattenpension Utrecht en omgeving

Wellicht hebt u al goede verhalen over ons gehoord, we staan namelijk goed bekend als kattenpension in regio Utrecht. Dat komt niet in de laatste plaats door het feit dat wij verbonden zijn aan Dierenkliniek Culemborg. Ja, inderdaad, de kliniek die de hoogste status – namelijk Gold – als Cat Friendly Clinic heeft ontvangen van de International Society of Feline Medicine. Dat houdt onder meer in dat al het personeel – ook dat van het kattenpension – een speciale training heeft gehad in het respectvol omgaan met katten opdat hij of zij zo min mogelijk stress ervaart als hij uit zijn vertrouwde omgeving weg is. Daarnaast zijn er natuurlijk nog een paar belangrijke voordelen van de verbintenis tussen het Kattenhotel Culemborg en de dierenkliniek:

 • Het personeel heeft een medische opleiding. Wij herkennen snel eventuele symptomen, maar we kunnen ook prima overweg met een kat die bijvoorbeeld diabetes of epilepsie heeft en dagelijks medicatie nodig heeft.
 • Er is veterinair toezicht. Mocht er iets met een van onze gasten aan de hand zijn, dan kan hij of zij snel door een dierenarts onderzocht worden.
 • Een verblijf in het kattenhotel kan uitstekend worden gecombineerd met een trimbeurt, een gebitsreiniging of bijvoorbeeld een sterilisatie.

Gaat u op vakantie of op zakenreis, zit u in een verbouwing of is er een verhuizing op handen, of kunt u wegens ziekte tijdelijk niet of niet voldoende voor uw kat zorgen, dan is een verblijf in het meest vertrouwde kattenpension in Utrecht regio een uitstekende oplossing.

Over de intake en het verblijf

In het belang van uw kat en die van de andere katten in het kattenpension, vragen wij van u dat:

 • Uw kat onlangs is behandeld tegen vlooien, teken en wormen;
 • Hij of zij gevaccineerd is tegen nies- en kattenziekte en Bordetella;
 • Uw kat gechipt is.

U kunt dit tegen gereduceerd tarief bij Dierenkliniek Culemborg laten doen als dit nog niet is gebeurd als u met uw kat naar ons kattenpension voor regio Utrecht komt.

Bij de intake nemen we alle zaken rond uw kat door. Het dier wordt door een paraveterinair nagekeken en gewogen. Ook is het mogelijk dat de dierenarts uw kat nog ziet.

Gedurende het verblijf:

 • Kunnen de katten overdag in een royale, lichte ruimte en buitenren spelen en soezen in de zon;
 • Heeft uw kat voor de nacht zijn eigen ruime suite;
 • Is het nooit te warm of te koud door de aanwezigheid van moderne klimaatbeheersing.
 • Krijgt uw kat Hill’s kattenvoer. Van dit hoogwaardige kattenvoer hebben wij verschillende varianten. Eventueel kunt u ook eigen kattenvoer geven als u dat liever heeft.

Wij zullen u natuurlijk meteen op de hoogte brengen als zich bijzonderheden voordoen en ook mag u ons altijd mailen of bellen om te horen hoe het gaat. Wilt u een paar dagen proefdagen met uw kat? Goed idee! Maak meteen een afspraak of reserveer online voor het fijnste kattenpension van Utrecht regio!

Kiekeboe Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, ook voor uw kat

Is uw kat een bijzonder geval omdat hij of zij bijvoorbeeld een geschiedenis met mishandeling kent, of omdat hij of zij doof is, of al wat ouder is, suikerziekte heeft of…? Laat het ons weten, wij nemen uitgebreid de tijd voor een intake en natuurlijk is het mogelijk eerst eens ‘proef te draaien’.

Kattenpension in Utrecht? Daarom Kattenhotel Culemborg:

 • Cat Friendly kattenpension voor Houten;
 • Onderdeel van Dierenkliniek Culemborg;
 • Medisch geschoold personeel;
 • Veterinair toezicht;
 • Trimsalon aanwezig;
 • Ruime eigen suites;
 • Royale gezamenlijke speelruimte en buitenren;
 • Moderne klimaatbeheersing;
 • Standaard hoogwaardige voeding van Hill’s;
 • Ook eigen (dieet)voeding mogelijk.
Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast Utrecht behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Amersfoort

Hilversum

Nieuwegein

Houten

Naarden

Veelgestelde vragen over Kattenpension Utrecht

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.