Kattenpension Houten en omgeving

U gaat op reis en u neemt niet mee: uw kat. Uitzonderingen daargelaten, doet u uzelf en uw kat er geen plezier mee hem mee te nemen op vakantie. Als u daarom op zoekt bent naar een kattenpension in Houten of daar in de buurt, denkt u waarschijnlijk ook aan ons Kattenhotel Culemborg. Wij staan uitstekend aangeschreven en dat heeft onder meer te maken met het feit dat wij deel uitmaken van Dierenkliniek Culemborg, de kliniek die als weinige in Nederland de Cat Friendly Clinics Gold status heeft. Laten we meteen de voordelen benoemen van de verbintenis tussen Kattenhotel Culemborg en de dierenkliniek:

 • In verband met de Cat Friendly Clinics Gold status heeft ook ons personeel een speciale training gevolgd waarin wij geleerd hebben uw kat zo te behandelen dat hij zo min mogelijk stress ervaart als hij niet in de eigen vertrouwde omgeving is.
 • Ons personeel is medisch geschoold. Wij zien snel of uw kat goed gezond is of niet en zijn ervaren in het geven van medicatie als dat nodig is. Daarom kunnen ook katten met bijvoorbeeld epilepsie of diabetes bij ons terecht.
 • In het kattenhotel is veterinair toezicht. Indien nodig, kan een van de drie dierenartsen van Dierenkliniek Culemborg uw kat snel onderzoeken.
 • Als uw kat in het kattenhotel verblijft, is dat heel goed te combineren met bijvoorbeeld een trimbeurt, een sterilisatie of een gebitsreiniging.

Overigens zijn er ook andere redenen waarvoor u een kattenpension in Houten kunt zoeken. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke opvang als u voor een verbouwing of verhuizing staat of als u moet worden opgenomen of ziek bent.

Zo gaat het in Kattenhotel Culemborg

Zo gaat het in Kattenhotel Culemborg

Als uw kat bij ons komt, zijn er een aantal dingen van belang in verband met de gezondheid van uw kat en die van de andere gasten in het kattenhotel. Daarom moet uw kat:

 • Recentelijk behandeld zijn tegen vlooien en wormen;
 • Gevaccineerd zijn tegen Bordetella, en tegen niesziekte en kattenziekte;
 • Een transponder, oftewel een chip, hebben.

Is dit nog niet in orde voor u uw kat naar het kattenpension bij Houten brengt, dan kunt u dit bij Dierenkliniek Culemborg laten doen tegen een gereduceerd tarief.

Wanneer u uw kat komt brengen, bespreken we alles wat nodig is. Uw kat wordt gewogen en nagekeken door een paraveterinair. Als dat gewenst is, zal ook een van de dierenartsen naar hem of haar kijken.

Tijdens het verblijf zelf:

 • Heeft uw kat een ruime, eigen suite voor de nacht in het vertrouwdste kattenpension voor Houten en omgeving.
 • Kan hij of zij overdag met de andere gasten spelen in de mooie, lichte, gezamenlijke ruimte en de buitenren. Er zijn voldoende fijne ligplekken in de zon.
 • Zal uw kat geen last hebben van hitte of kou, het kattenpension is voorzien van klimaatbeheersing.
 • Krijgt uw kat hoogwaardige voeding van het merk Hill’s. Wij hebben daar onder meer ook de dieetvariëteit van. Als u dat liever hebt, kunnen wij uw kat ook zijn eigen voeding geven.

Wij brengen u meteen op de hoogte van eventuele bijzonderheden en u kunt ons altijd mailen of bellen als u wilt weten hoe het met uw kat gaat.

In het beste kattenpension van Houten en omstreken kan uw kat ook gerust een paar dagen komen proefdraaien in Kattenhotel Culemborg. Reserveer nu meteen online!

Kattenpension in Houten? Daarom Kattenhotel Culemborg:

 • Cat Friendly kattenpension voor Houten;
 • Onderdeel van Dierenkliniek Culemborg;
 • Medisch geschoold personeel;
 • Veterinair toezicht;
 • Trimsalon aanwezig;
 • Ruime eigen suites;
 • Royale gezamenlijke speelruimte en buitenren;
 • Moderne klimaatbeheersing;
 • Standaard hoogwaardige voeding van Hill’s;
 • Ook eigen (dieet)voeding mogelijk.

Kattenhotel Culemborg, ook voor uw kat

Is uw kat een bijzonder geval omdat hij of zij bijvoorbeeld een geschiedenis met mishandeling kent, of omdat hij of zij doof is, of al wat ouder is, suikerziekte heeft of…? Laat het ons weten, wij nemen uitgebreid de tijd voor een intake en natuurlijk is het mogelijk eerst eens ‘proef te draaien’.

Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast Houten behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Utrecht

Nieuwegein

Hilversum

Amersfoort

Naarden

Veelgestelde vragen over Kattenpension Houten

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.