Kattenpension Amersfoort

Katten zijn speciaal, ze zijn eigenzinnig en het woord ‘onderdanigheid’ is hen vreemd. De oude Egyptenaren verafgoodden de kat en de huidige kat lijkt zich dat nog steeds te herinneren! Katten houden niet van reizen en u doet hen er dan ook geen plezier mee hen mee te nemen op vakantie. De meeste katten houden ook niet van onrust en veel nieuwe prikkels, een verbouwing of een verhuizing kan daarom heel wat stress veroorzaken. In dit soort gevallen biedt een kattenpension uitkomst. Ook bij ziekte – of bijvoorbeeld een ziekenhuisopname – kan het een hele geruststelling zijn als u weet dat uw kat in ieder geval goed wordt verzorgd. Om wat voor reden u ook op zoek bent naar een kattenpension in Amersfoort, Kattenhotel Culemborg heet u graag welkom!

Een kattenpension nabij Amersfoort met medisch geschoold personeel

Kattenhotel Culemborg is onderdeel van Dierenkliniek Culemborg. Dit biedt verschillende voordelen. In de eerste plaats is ons personeel medisch geschoold, er is onmiddellijk hulp mocht dat nodig zijn. Bovendien is het voor ons geen enkel probleem uw kat zijn of haar (dagelijkse) medicatie te geven. Ook is het verblijf van uw kat in het kattenpension ideaal te combineren met bijvoorbeeld een gebitsbehandeling of een trimbeurt.

In de tweede plaats heeft onze dierenkliniek de Cat Friendly status Gold. Dat houdt in dat wij naast alle voorzieningen in de kliniek ook geschoold zijn om uw kat met respect en aandacht te behandelen en stress te voorkomen.

Tot slot zien wij in de dierenkliniek veel verschillende katten, we kunnen daardoor snel inschatten op welke wijze wij die speciale kat van u het beste kunnen benaderen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Kattenhotel Culemborg wanneer u op zoek bent naar een kattenpension in Amersfoort.

Kattenpension nabij Amersfoort? Daarom Kattenhotel Culemborg:

 • Cat Friendly kattenpension voor Amersfoort;
 • Onderdeel van Dierenkliniek Culemborg;
 • Medisch geschoold personeel;
 • Veterinair toezicht;
 • Trimsalon aanwezig;
 • Ruime eigen suites;
 • Royale gezamenlijke speelruimte en buitenren;
 • Moderne klimaatbeheersing;
 • Standaard hoogwaardige voeding van Hill’s;
 • Ook eigen (dieet)voeding mogelijk.

Kattenhotel Culemborg, ook voor uw kat

Is uw kat een bijzonder geval omdat hij of zij bijvoorbeeld een geschiedenis met mishandeling kent, of omdat hij of zij doof is, of al wat ouder is, suikerziekte heeft of…? Laat het ons weten, wij nemen uitgebreid de tijd voor een intake en natuurlijk is het mogelijk eerst eens ‘proef te draaien’.

Contact opnemen Dierenkliniek Culemborg

Zo werken wij als uw kattenpension voor Amersfoort

Voor uw kat bij ons kan komen logeren, moet er aan de volgende voorwaarden voldaan zijn:

 • Uw kat moet zijn behandeld tegen vlooien en wormen;
 • Hij of zij moet gevaccineerd zijn tegen Bordetalla, katten- en niesziekte;
 • Hij of zij moet een transponder, ofwel chip hebben.

U kunt dit ook door ons laten verzorgen, wij rekenen een reductietarief in combinatie met het verblijf in het kattenhotel.

Als u uw kat komt brengen, wordt deze altijd gewogen en nagekeken door een van onze paraveterinairs. Eventueel kan ook een van de dierenartsen uw kat onderzoeken.

Tijdens het verblijf houden wij u op de hoogte van eventuele bijzonderheden, als u dat wilt, kunt u ons ook altijd mailen of bellen. Tot slot vertellen we u bij het ophalen graag hoe alles gegaan is!

Zoekt u een kattenpension in Amersfoort, neem contact op met Kattenhotel Culemborg of maak direct een reservering.

Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast Amersfoort behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Utrecht

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Hilversum

Naarden

Bussum

Veelgestelde vragen over Kattenpension Amersfoort

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.