Kattenpension IJsselstein

Er zijn uitzonderingen, maar de meeste katten gaan niet graag mee op vakantie. Liever verblijven ze in een luxueus pension dat helemaal is ingericht op hun behoeften. Kattenhotel Culemborg is zo’n kattenpension voor IJsselstein en omgeving. Het maakt deel uit van de dierenkliniek en dat biedt een aantal fijne voordelen. In de eerste plaats voor uw kat. Wellicht weet u dat Dierenkliniek Culemborg de Cat Friendly Clinic Gold status heeft. Al het personeel – ook dat van Kattenhotel Culemborg – heeft een speciale training gehad om op de juiste, respectvolle manier met katten om te gaan. Al onze handelingen worden met zorg uitgevoerd opdat uw kat zo min mogelijk stress ervaart. Daarnaast zitten er nog enkele belangrijke voordelen aan de verbinding tussen het Kattenhotel Culemborg en de dierenkliniek. Die zetten we hieronder voor u op een rij.

Ook daarom Kattenhotel Culemborg als hét kattenpension voor IJsselstein

Naast de voordelen die de Cat Friendly Clinic status Gold van de dierenkliniek heeft, benoemen we nog een paar voordelen:

  • Al het personeel van zowel de kliniek als Kattenhotel Culemborg heeft een (para)medische scholing gehad. Dit betekent dat we in het kattenhotel snel zien of uw kat goed gezond is. Bovendien zijn wij ervaren in het geven van medicatie. Katten met diabetes of bijvoorbeeld epilepsie zijn bij ons dan ook van harte welkom en krijgen alle nodige zorg.
  • In Kattenhotel Culemborg is veterinair toezicht. Als dat nodig is, kan een van de drie dierenartsen van de dierenkliniek uw kat snel onderzoeken en behandelen.
  • Ons kattenhotel is vanwege het veterinaire toezicht niet alleen het beste kattenpension voor IJsselstein en omgeving, maar een verblijf in het kattenhotel heeft ook een praktisch voordeel. Dat is namelijk prima te combineren met bijvoorbeeld een trimbeurt, gebitsreiniging of een sterilisatie.

Voor het verblijf in Kattenhotel Culemborg

Wanneer uw kat bij ons komt logeren, moet u in het belang van uw kat en die van de andere katten met een aantal dingen rekening houden:

  • Uw kat moet recentelijk behandeld zijn tegen wormen en vlooien.
  • Ook moet uw kat zijn gevaccineerd tegen Bordetella, niesziekte en kattenziekte.
  • Uw kat moet een transponder – een chip – hebben.

U kunt dit eventueel tegen gereduceerd tarief laten doen bij Dierenkliniek Culemborg. Bij de intake wordt uw kat gewogen en nagekeken door de paraveterinair. Eventueel kan ook een van de dierenartsen uw kat onderzoeken als dat gewenst is. Zo maakt uw kat een goede start in hét kattenpension voor IJsselstein en omstreken.

Contact opnemen Dierenkliniek Culemborg

Werkwijze van uw kattenpension voor Nieuwegein

Tijdens het verblijf in het kattenpension

  • In het meest vertrouwde kattenpension voor IJsselstein heeft uw kat voor de nacht een eigen ruime suite.
  • Overdag kan uw kat met de andere katten spelen – of er afstand van houden! – in de royale gezamenlijke ruimte en in de fijne buitenren. Er zijn bovendien lekkere ligplekken in de zon.
  • Kattenhotel Culemborg is voorzien van klimaatbeheersing.
  • Uw kat krijgt hoogwaardige voeding van Hill’s. Indien gewenst, kunnen wij uw kat ook zijn of haar eigen voeding geven.

In het beste kattenpension voor IJsselstein en omgeving kan uw kat ook gerust een paar dagen komen proefdraaien. Reserveer direct online een plekje in Kattenhotel Culemborg!

Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast IJsselstein behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Utrecht

Houten

Nieuwegein

Amersfoort

Naarden

Hilversum

Veelgestelde vragen over Kattenpension IJsselstein

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.