Kattenpension Bussum en omstreken

Dat katten bijzonder zijn wisten de oude Egyptenaren al. Zij verafgoodden de kat en het lijkt erop dat de huidige kat dit nog altijd weet! Onderdanigheid zoals honden dat kennen, is de eigenzinnige kat volkomen vreemd. Voor de meeste katten geldt dat ze niet van veel nieuwe prikkels en van onrust houden. Meegaan op vakantie is voor de meeste katten dan ook geen optie en ook een verhuizing of een verbouwing kan veel stress veroorzaken. In dergelijke gevallen is een verblijf in een kattenpension een uitkomst. Ook bij een ziekenhuisopname of als u thuis om wat voor reden dan ook tijdelijk niet goed voor uw kat kunt zorgen is het fijn om te weten dat er een plek is waar uw kat goed verzorgd wordt. Bent u op zoek naar een kattenpension in Bussum of omgeving, lees dan verder over ons Cat Friendly Kattenhotel in Culemborg, waar uw kat van harte welkom is!

Kattenhotel Culemborg met speciaal geschoold personeel

Kattenhotel Culemborg maakt deel uit van Dierenkliniek Culemborg. Al het personeel – dus ook dat van het kattenpension – is (para)medisch geschoold. Daarnaast heeft al het personeel een speciale training gevolgd om op een dusdanige wijze met katten om te gaan dat deze zo min mogelijk stress ervaren in een voor hen vreemde omgeving. Die speciale training maakt onderdeel uit van een veelomvattend eisenpakket waaraan Dierenkliniek Culemborg voldoet voor de Cat Friendly Clinics Gold status. Een prachtige combinatie van scholing dus, u kunt zich geen beter kattenpension voor Bussum en omgeving wensen!

Daarom Kattenhotel Culemborg als u een kattenpension in Bussum zoekt:

 • (Para)medisch geschoold personeel;
 • Cat Friendly getraind personeel;
 • Veterinaire zorg en toezicht;
 • Met eigen trimsalon;
 • Beschikking over tandheelkundige apparatuur;
 • Eigen, ruime suite voor de nacht;
 • Gemeenschappelijke binnenruimte en buitenren;
 • Moderne klimaatbeheersing;
 • Hoogwaardige voeding van het merk Hill’s;
 • Ook eigen voeding is mogelijk;
 • Katten die medicatie behoeven,vormen geen enkel probleem;
 • Een verblijf in hét kattenpension voor Bussum is uitstekend te combineren met een tandheelkundige behandeling, een trimbeurt of bijvoorbeeld sterilisatie.

Kattenhotel Culemborg, ook voor uw kat

In de dierenkliniek krijgen wij veel verschillende katten te zien. Gezonde en gewonde katten, katten met een aandoening, jonge en oudere katten. Hebt u een bijzondere kat omdat hij of zij bijvoorbeeld doof is, een geschiedenis met mishandeling kent, al wat ouder is en medicijnen nodig heeft, suikerziekte heeft of anderzijds een speciale aanpak nodig heeft? Geen probleem, wij nemen uitgebreid de tijd voor een kennismaking en bovendien is het altijd mogelijk eerst een paar dagen op proef te komen.

Voor uw kat bij ons komt logeren, vragen wij van u dat:

 • Uw kat is behandeld tegen vlooien en wormen;
 • Gevaccineerd is tegen Bordetella, katten- en niesziekte;
 • Hij of zij een transponder, ofwel een chip heeft.

U kunt dit desgewenst door de dierenkliniek laten verzorgen, wij rekenen in dat geval een reductietarief. Tijdens het verblijf beschikt uw kat over een eigen suite voor de nacht, kan hij of zij lekker in de gezamenlijke binnenruimte en buitenren spelen of op een van de fijne plekjes liggen en krijgt uw kat Hill’s kattenvoer. In overleg kunnen wij ook eigen voer geven. Zoekt u een kattenpension in Bussum, neem contact op met Kattenhotel Culemborg of reserveer direct online!

Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast Bussum behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Hilversum

Naarden

Amersfoort

Utrecht

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Culemborg

Veelgestelde vragen over Kattenpension Bussum

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.