Kattenhotel Culemborg en omgeving

Als eigenaar van een of meerdere katten weet u het wel: ze lijken zo eigenzinnig en onafhankelijk, maar ze zijn o, zo gevoelig. Het is daarom heel belangrijk dat u een vertrouwd adres hebt waar uw kat terecht kan als u in verband met vakantie, ziekte of bijvoorbeeld een verhuizing tijdelijk niet zelf voor uw kat(ten) kunt zorgen. Kattenhotel Culemborg is zo’n adres. Wij zijn verbonden aan Dierenkliniek Culemborg, uw kat is dus verzekerd van veterinaire zorg. Maar dat is nog niet alles: de kliniek heeft de hoogste status – Gold – als Cat Friendly Clinic. Al het personeel – zowel van het kattenpension Culemborg als de dierenkliniek – is erop getraind uw kat zo min mogelijk stress te doen ervaren als deze uit zijn vertrouwde omgeving weg is.

De voordelen van Kattenhotel Culemborg

Naast het voordeel van de speciale training voor het respectvol omgaan met katten, zijn er andere te noemen die te maken hebben met de verbintenis van het Kattenhotel met de Dierenkliniek Culemborg:

 • Al het personeel van Kattenhotel Culemborg is medisch geschoold. Eventuele symptomen worden snel herkend en bovendien hebben wij ervaring in de omgang met katten met een aandoening als epilepsie of diabetes.
 • De dierenkliniek biedt veterinair toezicht. Uw kat wordt snel door een van onze dierenartsen gezien mocht daar aanleiding toe zijn.
 • Het verblijf in het kattenpension Culemborg kan prima gecombineerd worden met een gebitsreiniging, sterilisatie of andere behandeling.
 • Omdat er ook een trimsalon verbonden is aan de dierenkliniek en Kattenhotel Culemborg, kan uw kat tijdens zijn of haar verblijf ook getrimd worden.

Over de intake in kattenpension Culemborg

Als uw kat bij ons komt logeren, vragen wij in het belang van hem of haar én dat van de andere katten in het kattenhotel dat:

 • Uw kat recentelijk behandeld is tegen wormen, vlooien en teken;
 • Uw kat is gevaccineerd tegen Bordetella en nies- en kattenziekte;
 • Uw kat een chip heeft.

Als dit nog niet is gebeurd, kunt u dit alsnog tegen gereduceerd tarief bij Dierenkliniek Culemborg laten doen. Wij nemen bij de intake alle zaken rond uw kat door. Hij of zij wordt nagekeken en gewogen door een paraveterinair. Indien gewenst, is het ook mogelijk dat een van onze dierenartsen uw kat ziet.

Kiekeboe Kattenhotel Culemborg

Over het verblijf in Kattenhotel Culemborg

Tijdens het verblijf van uw kat in kattenpension Culemborg:

 • Verblijft uw kat overdag in een royale, lichte ruimte met uitloop naar veilige buitenren. Uw kat kan daar lekker spelen en er zijn voldoende plekken waar hij of zij – bij zonnig weer – lekker kan soezen;
 • Heeft uw kat ’s nachts zijn eigen ruime suite;
 • Krijgt uw kat hoogwaardig Hill’s kattenvoer. Eventueel kunnen wij uw kat ook uw eigen kattenvoer geven.
 • Maken wij gebruik van moderne klimaatbeheersing opdat het nooit te warm of te koud is voor onze gasten.

Mochten zich bijzonderheden voordoen, dan brengen wij u meteen op de hoogte. Ook mag u ons altijd bellen of mailen om te horen hoe het gaat. Natuurlijk is het mogelijk om een paar dagen proef te draaien. Maak daarvoor meteen een afspraak of reserveer online voor het beste kattenpension van Culemborg en omstreken!

Daarom Kattenhotel Culemborg:

 • Cat Friendly kattenpension voor Houten;
 • Onderdeel van Dierenkliniek Culemborg;
 • Medisch geschoold personeel;
 • Veterinair toezicht;
 • Trimsalon aanwezig;
 • Ruime eigen suites;
 • Royale gezamenlijke speelruimte en buitenren;
 • Moderne klimaatbeheersing;
 • Standaard hoogwaardige voeding van Hill’s;
 • Ook eigen (dieet)voeding mogelijk.
Werkgebied Kattenhotel Culemborg

Kattenhotel Culemborg, dichtbij u

Kattenhotel Culemborg heeft een vaste patiëntendatabase van klanten uit heel Nederland, maar we richten ons voornamelijk op baasjes uit de provincie Utrecht. We zijn direct naast de A2 gevestigd op doortocht naar Schiphol. Naast Culemborg behandelen wij als  uw andere familiedokter dieren uit de omgeving van:

Amersfoort

Hilversum

Nieuwegein

IJsselstein

Houten

Naarden

Bussum

Veelgestelde vragen over Kattenhotel Culemborg

Kan ik jullie 24 uur per dag bereiken?

Wij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-19.00, zaterdag zijn wij open van 10.00-13.00 voor ophalen medicatie en balieverkoop. Tevens kunt u op zaterdag uw kat brengen of ophalen uit het kattenhotel. Er is op zaterdag ook een dierenarts aanwezig van 10.00-13.00 voor consulten en spoedgevallen.

Belt u buiten openingstijden dan wordt u automatisch doorverbonden met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN). Daar zijn ze gespecialiseerd in opvang van spoedgevallen.

Moet ik altijd een reservering maken voor een verblijf bij het kattenhotel?

Ja, u kunt via onze website gemakkelijk een reservering maken voor ons kattenhotel. Er wordt daarop spoedig met u contact opgenomen voor het bevestigen van deze reservering en met u de gegevens doorgenomen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn kat breng voor een hotelverblijf?

Bij het brengen van uw kat(ten) is het verplicht dat wij een geldig paspoort van uw dier(en) bewaren tijdens het gehele verblijf. Hierin staan onder andere de vaccinaties en ontworm- en ontvlo-middelen.
Er wordt met u doorgenomen of er speciale dieetwensen zijn. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen voer van thuis mee te nemen.